Política de Privacitat

La recollida y emmagatzemat de les dades personals son les necessàries per la finalitat en la qual es recullen. L’usuari ha de complimentar els camps marcats amb “(OBLIGATORI)” per poder enviar el formulari complert. L’usuari serà l’únic responsable que les dades facilitades son verdaderes, exactes i actualitzades. El nostre web recull dades a través del formulari i del correu electrònic amb les següents finalitats:

-CONTACTE: la finalitat de recollida de dades en aquest formulari serà respondre les consultes plantejades pels usuaris i/o enviar la informació detallada.

-RESERVES: la finalitat d’aquest formulari és la recollida de dades per tal de gestionar una reserva i la gestió administrativa derivada d’aquesta.

-BUTLLETINS: l’usuari, al enviar el seu compte de correu electrònic en qualsevol dels formularis accepta la política de privacitat i la recepció de butlletins de l’HOTEL PARC. L’usuari podrà donar-se de baixa en qualsevol moment fent clic a l’enllaç corresponent al butlletí electrònic o enviant un correu electrònic a info@hotelparc.cat o enviant una carta a: Avinguda de Rhode, 85, 17480 de Roses (Girona), indicant: “Sol·licitud de Baixa del Butlletí”.

L’usuari, si així ho ha indicat marcant la corresponent casella als nostres formularis, autoritza expressament la utilització del seu correu electrònic per enviar-li informació sobre ofertes, promocions i serveis de l’HOTEL PARC. L’usuari podrà sol·licitar l’acabament dels enviaments publicitaris enviant un correu electrònic a info@hotelparc.cat o enviant una carta a: Avinguda Rhode, 85, 17480 de Roses (Girona), indicant a l’assumpte: “Sol·licitud de Baixa de Publicitat”.

L’HOTEL PARC, te implantades mesures de seguretat a fi de garantir la confidencialitat absoluta en l’emmagatzematge i tractament de les dades personals, així com evitar accessos per part de tercers no autoritzats.

L’usuari podrà exercir el seu dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició  al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment i de manera gratuïta enviant un correu electrònic a info@hotelparc.cat, o enviant una carta a: Avinguda Rhode, 85, 17480 de Roses (Girona).