Covid19

Estem treballant de valent per obrir de nou l’Hotel Parc en les millors condicions aquest estiu. Ja tenim data d’obertura per a la temporada d’estiu 2020, serà el proper dia 26 de Juny.
Informació actualitzada el 9 de Juliol de 2020

A l’Hotel Parc sempre ens hem pres molt seriosament la higiene i cura del nostre establiment. Ara, arran de la irrupció del virus SARS-cov2, ens veiem amb la obligació, com a hotel familiar que som, de vetllar i garantir la seguretat tant de clients i amics com del nostre personal. Per això en aquests moments ens trobem en constant contacte amb diferents organitzacions i proveïdors del sector per tal d’implementar les mesures correctes d’higiene i desinfecció, tant per preparar l’hotel per la propera obertura com pel manteniment constant del mateix (higienització dels espais comuns, habitacions, zona de buffet,…) en definitiva, tots els espais susceptibles de pas de clients i personal. És per aquest motiu que:

· Ens estem formant per a la reobertura sobre els conceptes fonamentals d’higiene i seguretat, tant per nosaltres com pels propis clients. La formació del nostre equip inclou: promoure i incentivar un bon rentat de mans, conèixer els protocols en higiene i desinfecció de cada espai, la sensibilització dels treballadors envers els clients, així com l’elaboració de circulars internes amb informació actualitzada sobre tot allò que sigui d’interès per fer una millor atenció i desinfecció de l’establiment.

· En aquest moment estem elaborant els protocols que regiran la neteja de l’establiment. En constant contacte amb els nostres proveïdors de productes de neteja ens assegurem que les desinfeccions de les habitacions i espais comuns es realitzin correctament i amb les mesures de protecció adequades, tant pels treballadors com pels clients:

1) en espais comuns, s’augmentarà la freqüència de neteja i desinfecció, posant especial atenció als llocs on hi sol haver més contacte (taulell de recepció, ascensors, baranes de les escales, poms de les portes, banys, zones comunes,…).

2) a les habitacions, es farà especial atenció en la neteja i desinfecció un cop els clients acabin la seva estada i abans que entrin els següents. Es posarà especial atenció als llocs de contacte freqüent com ara interruptors i manetes.

3) en espais reservats al personal de l’hotel, i espais de treball, s’augmentarà la freqüència de neteja i desinfecció i ens centrarem en les zones on hi sol haver més contacte (vestuari del personal, cuina, escales de servei…).